واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی
سرخط خبرها

درباره تخلف‌های گسترده در کنکور سراسری | جوانی کردند نه تخلف!

  • کد خبر: ۱۱۵۳۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
درباره تخلف‌های گسترده در کنکور سراسری | جوانی کردند نه تخلف!
کنکور سال ۱۴۰۱ را باید یکی از پرحاشیه‌ترین کنکور‌های تاریخ دانست. سالی که از در و دیوار خبر و حاشیه می‌بارید و کسی نبود توضیح بدهد چطور یکهو خبر درز تمام سؤالات کنکور منتشر شد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ کنکور سال ۱۴۰۱ را باید یکی از پرحاشیه‌ترین کنکور‌های تاریخ دانست. سالی که از در و دیوار خبر و حاشیه می‌بارید و کسی نبود توضیح بدهد چطور یکهو خبر درز تمام سؤالات کنکور منتشر شد. چطور در همان ساعت‌های اولیه پرسش‌های کنکور در کانال‌های تلگرامی می‌چرخید و چطور یک جوان ۱۷ ساله رئیس یک باند فروش سؤالات کنکوری بود. کار حتی آن قدر بالا گرفت که روزنامه «رسالت» در سرمقاله خودش به قلم مسعود پیرهادی درخواست کرد: «رئیس سازمان سنجش فورا باید عذرخواهی کند و استعفا دهد.»

از طرفی، رئیس سازمان سنجش بلافاصله گفت که «قسم می‌خورم سؤال‌های کنکور قبل از امتحان هیچ جایی منتشر نشده است، اما واقعیتش این است که سازمان سنجش و اساسا متولیان حوزه آموزش یک لحظه خودشان را جای کنکوری‌ها بگذارند و ببینند انتشار این اخبار چقدر می‌تواند روی روان و تمرکز آن‌ها اثر سوء بگذارد. به ویژه بیشتر این حواشی حول وحوش آزمون رشته علوم تجربی است. این شایعات چه بوده؟

از کنترل نکردن دقیق شناسنامه‌ها و کارت ملی‌ها به معنی احتمال امتحان دادن دیگری به جای داوطلب اصلی و واقعی (فکر کنید دانشجوی پزشکی جای دیگری امتحان بدهد.) یا صدای گوشی‌های تلفن همراه در جلسه تا همان خبر لو رفتن سؤالات ساعتی قبل از آزمون. برخی هم مدعی شده اند بعضی داوطلبان به جای دیگر هدایت شده اند.

از طرف دیگر، خبر‌ها حاکی از شناسایی بیش از ۷۰ متخلف در جلسه کنکور امسال بود که در ظاهر پورعباس، رئیس سازمان سنجش، علاقه‌ای ندارد این لفظ را برای آن‌ها به کار ببرد، و به خبرنگار‌ها گفته است: «این افراد جوانان کشور هستند. به آن‌ها بگوییم متخلف بهتر است.»

کسانی که حق این همه جوان را خورده اند و سال‌ها درس خواندن آن‌ها را با تقلب و پول و پارتی نادیده گرفته اند اگر اتهامشان محرز شود چه نامی باید روی آن‌ها گذاشت؟ اگر این تخلف‌ها ثابت شود دانش آموزان کنکوری چطور می‌توانند حقشان را بگیرند؟ باید به کدام مرجع شکایت کنند؟ بدتر اینکه روزنامه «اعتماد» چند روز پیش از تخلف‌های گسترده در کنکور سال ۱۴۰۰ گزارش مفصلی منتشر کرد و نشان داد چه فاجعه‌ای اتفاق افتاده است و هنوز خیلی‌ها از سال گذشته تاکنون درگیر آن هستند.

رئیس سازمان سنجش، اما به جای اینکه از این گزارش‌ها استقبال کند و برای تک تکشان به رسانه‌ها و برای خانواده‌های نگران روشنگری کند طبق معمول ترجیح داده است گزارش تخلف‌ها را به جا‌های دیگری ارتباط بدهد و بگوید: «این گزارش سیاسی است و سازمان سنجش هم سیاسی نیست، ما امانت دار مردم هستیم. برای حفظ امانت برای ورود و خروج دانشگاه تلاش می‌کنیم. ما امنیت آزمون و آبروی سازمان سنجش را فدای جریانات سیاسی نمی‌کنیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->